Nieuws vervolg

 

Hier vind je het vervolg van het nieuws wat Peugeot te melden heeft.

 

Peugeot 1007

Eindelijk is het officieel! De Sťsame gaat in productie onder de naam 1007. Een moderne, kleine en vlotte auto met schuifdeuren. Dit gaat niet de opvolger worden van de 106. De 107 zal ook spoedig komen en wordt in samenwerking met CitroŽn en Toyota ontwikkeld.

Klik op de foto voor het "Peugeot 1007 Fotoboek", met nog meer foto's.

   

   

 

Peugeot 207 (2007?)

Peugeot wil de speciale modellen een afwijkende naam gaan geven. Dit zou dan wel eens de 2007 kunnen worden. Het is een soort van MPV auto op basis van de 207. Of hij er daadwerkelijk zo uit gaat zien is nog niet bekend, dit is in iedere geval een idee.

 

Peugeot 607 Facelift

Zo zal de wijziging er uit zien waar de 607 het de komende 2 jaar nog mee moet doen. Technisch zijn er ook kleine wijzigingen gemaakt.

Klik op de foto voor het "Peugeot 607 Fotoboek", met nog meer foto's.

   

   

 

Peugeot 307 Sedan

Het is niet de bedoeling dat deze 307 Sedan naar europa komt, maar toch leuk om te laten zien. Hij is bedoelt voor de japanse markt en daar is de sedan net iets populairder is dan in europa binnen dit segment.

   

 

Peugeot Silhoutte

Peugeot komt met een race uitvoering van de 407. Het is een idee, maar of hij daad werkelijk in gezet gaat worden voor op het circuit is nog niet bekend. Hier in ieder geval wat foto's. Hij is overigens voorzien van een 3,0 Liter V6 die opgevoerd is tot 320 pk en de carrosserie is gemaakt van glasvezel.

 

Klik hier voor nog meer Peugeot nieuws!